4 x Activiteiten om naar uit te kijken

Een glaasje wijn op het terras, lekker lang tafelen, een gezellige vrijdagmiddagborrel of tot in de late uurtjes feesten. Hoe fijn zou het zijn als we dit weer kunnen? Om niet constant op je klok hoeven kijken of om gewoon weer met een groep vrienden bij elkaar te komen. Wat als we weer mogen, wat ga je dan als eerste doen? Wij geven je alvast wat activiteiten om naar uit te kijken. Van die activiteiten die eerst zo gewoon leken, maar waar we nu alleen nog maar van kunnen dromen.

Zakelijke lunchafspraak
Tegenwoordig gaan alle zakelijke afspraken via Teams of Zoom, waar je virtueel een koffietje doet ‘samen’. Hoewel het een hoop voordelen met zich meebrengt en soms heel handig is, kijken we ook met z’n allen weer uit naar een afspraak face-to-face. Het liefst ergens in een gezellig lunchzaakje. Waar je de zaken bespreekt terwijl je een boterham met gepocheerd eitje van Van Wijck eet. Of gewoon binnen bij Coffeelovers plaatsneemt voor een cappuccino, met een stuk cheesecake. Praat misschien niet makkelijker, maar zeker wel lekkerder ;-)…

Een glaasje wijn op het terras
Aan het Cörversplein, met een zonnetje op je gezicht, wijntje of speciaal biertje erbij en niks meer aan doen. Het liefst met een hapje on the side. Dat kan goed op het terras van CINQ of Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer. Twee plekken waar het zonnetje zich het langst laat zien en je een prachtig uitzicht hebt op de ‘skyline’ van Maastricht. We kunnen haast niet wachten om daar weer plaats te mogen nemen na een lange dag werken of gewoon tijdens een zonnige zaterdagmiddag. Kom maar door!

Lekker lang tafelen
Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het laatst bent gaan uiteten? Dat je spontaan op donderdagavond besloot naar je favoriete restaurant te gaan, of in het weekend met vrienden had afgesproken ergens in een gezellig tentje. Eén ding is zeker, het is vast een hele poos geleden. Hoe heerlijk zou het zijn als we dat weer kunnen? Lekker bij Novo New Dining aanschuiven voor een verrassingsmenu met bijpassende wijnen, bij Harry’s voor een avondje Franse keuken of bij ’t Wycker Cabinet voor een klassiek bistrot gerecht als ‘steak tartare’. Mogen we al reserveren?

Vrijmibo
Werken op vrijdagmiddag is nog nooit zo saai geweest, sinds de ‘vrijmibo’ is afgeschaft… zonde! Want hoe heerlijk is het om je werkweek af te sluiten met een glas wijn of fles bier? Potje tafelvoetbal en het weekend kan beginnen. Voor velen van ons zat dat er het afgelopen jaar niet in, gezien thuiswerken de nieuwe norm is. Maar als we dan weer mogen, dan gaat het dak er waarschijnlijk ook meteen vanaf en doen we het goed. Bij Café Zondag bijvoorbeeld, waar het op vrijdag altijd net even iets gezelliger is dan iedere andere dag van de week. Waar je vrijmibo zomaar kan uitlopen tot een feestje met collega’s. En als het dan echt gezellig wordt, je misschien nog wel eindigt in Complex. Dat klinkt nog heel ver weg allemaal, maar laten we hopen dat het dichterbij is dan we denken!

 

 

 

 

Thuisbezorgd

Food & drink locaties