4 x Voorjaarstrends shoppen in Wyck

Het is voorjaar! Althans, volgens de kalender dan. Het echte mooie voorjaarsweer laat nog even op zich wachten. Lang hoeven we er hopelijk niet meer om te wachten, dus tijd om je garderobe lenteproof te maken. In de etalages van Wyck zijn de modetrends voor de komende lente al volop zichtbaar. Benieuwd wat we kunnen verwachten? Deze ondernemers in Wyck hebben hun musthave-item(s) voor je op een rijtje gezet.

De overall – By Duut
Yvonne Duut - By Duut: “De overall van het merk Rue Blanche is absoluut een musthave in je garderobe. Het zorgt ervoor dat je meteen aangekleed bent. Combineer de overall met een sneaker, slipper, laarsje of hoge hak. Style af met een spijkerjasje, boyfriend colbert of leren (biker)jack en you’re good to go."

By Duut, Rechtstraat 66

Tijdloze basics - Noir
Ook zullen we deze lente en zomer veel items in neutrale kleuren zien. Tijdloze basics zijn helemaal aan. Dat zie je ook terug in de lente- en zomercollectie van Noir. Renée Reinders: “Neutrale kleuren zijn fris, clean en helemaal on trend dit seizoen. Je vindt het terug bij Noir, maar ook bij Noir+ (42-52). Zo ook deze jumpsuit, jasje en basic tee.”

Noir, Wycker Brugstraat 38 & Noir+, Wycker Brugstraat 45

Vrolijke prints – Soldes Boutique
Een andere trend die we veel terug zullen gaan zien is ‘vrolijke prints’. Het liefst in combinatie met lange jurken. “Vrolijk, zomers en altijd goed. Bij Soldes Boutique vind je er verschillende in de collectie. En het leuke is, de naam zegt het al, je shopt ze direct in de sale,” aldus Renée.

Soldes Boutique, Wycker Brugstraat 46

Nude tinten – Moustache conceptstore
Germaine Peeters - Moustache Conceptstore: “Een absolute voorjaarstrend dit seizoen zijn de nude tinten, deze mogen dan ook absoluut niet ontbreken in je garderobe. Waarom? Eigenschappen van deze nude tinten zijn vrouwelijk, toegankelijk, open, fris, zacht en elegant. Je combineert er allerlei looks mee, zoals een feestelijke look, maar ook een outfit voor je werk of lekker casual. Op de foto draagt Kelly een van onze favoriete outfits. Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of het kan met nude.”

Moustache Conceptstore, Wycker Brugstraat 52

Thuisbezorgd