5 X Opwarmen in Wyck

De dagen worden steeds kouder en donkerder. Opwarmen tijdens een dagje shoppen en cultuur snuiven in Maastricht, is dan ook geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er in Wyck genoeg gezellige hotspots en knusse plekjes te vinden, waar je makkelijk weer op temperatuur kunt komen. Met een goede bak koffie, warme chocomelk, stuk vlaai of glaasje bubbels. Cheers!

Coffeelovers
Van een pumpkin spice latte tot een coffeelovers cappuccino of warme chocomelk met slagroom. Bij Coffeelovers vind je alles om er binnen no time er weer lekker warm bij te zitten. Naast dat je er allerlei warme drankjes kunt drinken, is het ook the place to be voor zoetigheid. Cheesecake, carrot cake, appel cake; er is voor ieder wat wils. Vanachter de grote ramen heb je een heerlijk uitzicht op het grote plein. Grote trek? Je kunt er ook aanschuiven voor ontbijt of lunch. 

The Broth Bar
Eigenaresse Charlotte is fan van gezonde en biologische voeding. Ze maakt alles zelf en verkoopt haar lekkers bij The Broth Bar. Hier binnenlopen om even op te warmen is dan ook een feestje op zich. Hoewel haar restaurant tijdelijk is gesloten, kun je in haar delicatessenwinkel vers gemaakte erwtensoep - met spekjes en rookworst - afhalen. Ook schenken ze koffie en thee to go. Vergeet niet iets lekkers erbij te bestellen, de pumpkin pie is om je vingers bij af te likken.

Van Wijck
Hier ben je welkom voor koffie, ontbijt, lunch, high tea en take away lekkers. ‘Puur genieten’, zoals de slogan van Van Wijck luidt. Het leuke is dat ze verschillende koffie specials en hotshakes schenken. Winter spice latte, tiramisu latte, creme brulee latte, brownie hotshake of wat dacht je van een speculaas hotshake? Je kunt het je zo gek niet bedenken en het is op de kaart te vinden.

SoDelicious
Koffie (of thee) met iets lekkers wordt hier heel serieus genomen. Want SoDelicious heeft een eigen bakkerij waar in alle vroegte verse vlaaien en gebakjes worden gebakken. De keuze aan zoet is dan ook reuze en verser kan het niet. In de naastgelegen lunchroom/restaurant is het heerlijk zitten. Bestel een goede bak koffie met een stuk kruimel- of abrikozenvlaai en niets meer aan doen. Wil je extra uitpakken? Reserveer vooraf een high tea!

‘t Wycker Cabinet
Wie zegt dat alleen koffie of thee je opwarmen? Een glas champagne of speciaalbier doet net zo goed wonderen. Gezellig een borrelplank erbij en je bent weer klaar om je dagje Maastricht voort te zetten. Bij ’t Wycker Cabinet zit je voor een borrel in ieder geval goed. En voor die hapjes trouwens ook. Wat dacht je van een plateau met charcuterie of fromage? Gaat perfect met dat glaasje bubbels. Ga je voor een glas ‘Raar Brut Rosé’ of voor een ‘Tripel Karmeliet’ van het vat? De keuze is aan jou!