5 X Support your locals

Alle cafés en restaurants zijn inmiddels gesloten. De winkels hebben aangepaste openingstijden en veel mensen zijn thuis aan het werk. Het is rustig in Wyck. Maar daar hebben een aantal creatieve ondernemers iets op gevonden. Want stilzitten zit er voor hun niet in. Dat betekent online shoppen vanaf de bank bij je favoriete winkel in Wyck. En je eten laten thuisbezorgen terwijl je op de kids let of je favoriete serie kijkt op Netflix. Deze Wyckse ondernemers maken het je de komende tijd iets makkelijker. En laten we eerlijk zijn, is het niet fijn om hen ook een beetje te steunen in deze moeilijke tijd? 

Online shoppen bij Noir

Shoppen vanaf de bank. Jawel, dat kan gewoon bij Noir. En wat is er fijner dan dat? Je hoeft de deur niet uit en je mist niets van de nieuwe collectie. En daarover gesproken, die wil je ook niet missen. Want hoe fijn is het om die ene bloemenprintjurk alvast in je kast te hebben hangen, voor als we dadelijk écht mogen gaan genieten van het weer? Noir doet er alles aan om haar klanten te voorzien van de service die ze normaal in hun winkels leveren. Terwijl je online shopt kun je met een personal shopper chatten voor advies. Best een goed alternatief, toch? Oh, en bezorgen is gratis!

https://www.shopnoir.nl

Ontbijt op bed bij Van Wijck

Terwijl we normaal voorafgaand aan een werkdag ons ontbijt ergens tijdens het omkleden naar binnen proppen, kunnen de meesten van ons in deze tijden er wat meer de tijd voor nemen. Hoe leuk (en lekker) is het dan om je ontbijt te bestellen bij Van Wijck? Je kids zullen je dankbaar zijn. Sinds de overheid heeft besloten dat alle cafés en restaurants dichtmoeten, hebben ze een speciale ‘to go’ kaart ontwikkeld. Croissants, bananenbrood, smoothiebowls. Even een appje sturen met je bestelling, de Tikkie betalen en ze brengen het tot aan je deur. Goals! Afhalen kan natuurlijk ook.

Bestellen via WhatsApp +31 (0)6 85 78 81 50 

10% korting bij De Joffers

Bij De Joffers kun je tijdens hun aangepaste openingstijden gewoon nog shoppen. Wel hebben ze extra maatregelen getroffen en werken ze op afspraak. Zodat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn. De rekken zijn inmiddels gevuld met nieuwe collectie en omdat ze je niet de service kunnen bieden die we gewend zijn, krijg je 10% korting op je aankoop. Een leuk item gezien maar niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Bel naar de winkel en in overleg sturen ze het artikel gratis naar je op!

Afspraak maken of bestellen via +31 (0)43 321 82 53

Bouillon thuisbezorgd bij The Broth Bar

Hoewel het makkelijk is om te gaan snacken als je thuiszit, is het juist van belang dat je jezelf goed verzorgd in deze tijden. Juist wil je fit zijn en dat virus aankunnen. The Broth Bar bezorgt jou met liefde een gezonde bouillon, yoghurt bowl of gebak zonder meuk. Precies wat je nodig hebt. Bezorgen is gratis! Bekijk de gehele menukaart hier.

Bestellen via 06 41 52 12 03 of via charlotte@thebrothbar.nl

BBQ Goodness tot voor je deur bij Steakhouse Carnal

Ook Steakhouse Carnal heeft een alternatief gevonden om jullie te kunnen blijven voorzien van een lekker stukkie vlees. Ribjes, mais, friet. Ze komen het maar al te graag bezorgen tot aan je voordeur. Zo kun jij serie kijken terwijl zij voor je aan de slag gaan. Op deze manier wordt thuiszitten heel veel leuker. Bestellen kan telefonisch of op Thuisbezorgd.nl, daar vind je ze onder de naam Crib’s Maastricht. 

Bestellen via +31 (0)6 33 33 12 38 of www.thuisbezorgd.nl/crib

Ben jij net als bovenstaande Wyckse ondernemers creatief geweest en wil je ook in deze blog genoemd worden? Stuur je initiatief naar info@wyck.nl, dan zorgen wij voor een mooie vermelding. Support your locals!

Thuisbezorgd

Aangepaste winkeltijden