5 X Support your locals / Deel 2

Alle cafés en restaurants zijn inmiddels gesloten. De winkels hebben aangepaste openingstijden en veel mensen zijn thuis aan het werk. Het is rustig in Wyck. Maar daar hebben een aantal creatieve ondernemers iets op gevonden. Want stilzitten zit er voor hun niet in. Dat betekent online shoppen vanaf de bank bij je favoriete winkel in Wyck. En je eten laten thuisbezorgen terwijl je op de kids let of je favoriete serie kijkt op Netflix. Deze Wyckse ondernemers maken het je de komende tijd iets makkelijker. En laten we eerlijk zijn, is het niet fijn om hen ook een beetje te steunen in deze moeilijke tijd? 

Online shoppen bij De Verwondering

Een mooi kaartje versturen. Of een leuk cadeau uitzoeken voor iemand. Ook in deze periode zijn er mensen jarig of mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Laat mensen weten dat je aan ze denkt. In de webshop van De Verwondering vind je allerlei leuks om te versturen naar een ander. Of gewoon iets voor jezelf. Voor als je je huis wilt pimpen met nieuwe leuke accessoires en meubels. De webshop blijft gewoon open.

http://www.verwondering.nl 

Design bewonderen op afspraak bij NAN Glass & Design

Ook Nan Glass & Design heeft er iets op gevonden om haar deuren open te kunnen houden. Ze werken namelijk op afspraak, zodat je gewoon in de zaak een kijkje kunt nemen. Blijf je liever binnen? Dan kun je nog altijd online shoppen bij NAN Glass & Design. Hun webshop staat vol met designitems, waar je maar al te graag even tussen wilt snuffelen. 

https://www.nan-design.nl/webwinkel/

Online shoppen bij Mrs. O & More

Hoewel Mrs. O & More haar deuren nog open heeft en ze je graag helpt om de perfecte O Bag voor je te vinden, kun je er ook voor kiezen om te shoppen vanaf de bank. Zelf is ze iedere dag in de winkel te vinden om de bestellingen klaar te maken en te versturen. Want ze bezorgt je maar al te graag een glimlach op je gezicht met behulp van een Mrs. O & More pakketje, dat vindt de eigenaresse nu belangrijker dan ooit. Shop till you drop vanaf de bank!

https://www.mrsoandmoreshop.nl

Online bestellen bij Çedille by Françoise Oostwegel

Ook Francoise Oostwegel heeft haar winkel Çedille by Françoise Oostwegel gesloten. Op haar Instagram (@studiocedilledesign) blijft ze de komende weken haar handmade designspullen delen. Wil je iemand verrassen of is er iemand jarig? Stuur haar een berichtje. Ze pakt de bestelling mooi voor je in en verstuurt het zonder verzendkosten.

https://francoiseoostwegel.nl

Online shoppen bij ByDuut

De winkel is dan misschien gesloten, maar online gaat ByDuut gewoon door. Nee, geen webshop maar hun nieuwe aanwinsten delen ze op Facebook en Instagram (@byduut). Deze kun je middels een berichtje bestellen en zij zorgen ervoor dat het bij jou thuiskomt. Zo hoef je en niet de deur uit én support jij de locals. 

https://byduut.com

Ben jij net als bovenstaande Wyckse ondernemers creatief geweest en wil je ook in deze blog genoemd worden? Stuur je initiatief naar info@wyck.nl, dan zorgen wij voor een mooie vermelding. Support your locals!

Thuisbezorgd

Aangepaste winkeltijden