GEZOND & GOED BEGIN IN WYCK

Had jij je lijstje met voornemens klaar zo aan het begin van het jaar of doe je er liever niet aan? Eigenlijk maakt het niet uit; het jaar beginnen door goed voor jezelf te zorgen, kan sowieso geen kwaad. De ondernemers in Wyck staan te popelen om je hierbij op weg te helpen. We hebben een aantal tips voor je verzameld hoe je jezelf in deze koude winterdagen nog even een extra boost geeft.

Sale shoppen
Hoewel de winter eigenlijk pas net begonnen is, moeten veel winter items in de winkels langzaam plaatsmaken voor nieuwe collectie. En dat betekent: sale sale sale! Van Nina’s Boutique, By Bar en Noir tot Moustache Conceptstore, By Duut. Toffe sale items scoren, doe je hier. En alvast een glimp opvangen van de eerste nieuwe collectie, ook dat natuurlijk. Want stiekem worden we daar weer heel blij van, nietwaar?

Vitamineboost onderweg of thuis
Voor ‘coffee to go’ zit je in Wyck sowieso goed. Liever je dag beginnen of wandeling onderbreken met een gezonde vitamineboost? Ga dan voor een ‘healthy start bananabowl’ bij Puur van Wijck of een smoothie van Sap. Of  vul je winkelmandje bij Ekoplaza met lekkers voor een winterse stamppot of maaltijdsoep.

Spa thuis met Stenders Cosmetics
Jezelf thuis warm en comfortabel onderdompelen in je eigen wellness: heel fijn op een koude winteravond of druilerige zondag! Met de natuurlijke verzorgingsproducten van Stenders Cosmetics (nieuwkomer in Wyck!) tover je je badkamer zo om tot home spa en geef je je huid (en haar) meteen een extra boost voor de kou en wind tijdens deze winterdagen.


Ommetjes van Céramique tot Wyck
Het is vroeg donker, vaak guur en koud en de verleiding om binnen te blijven, is groot deze dagen. Toch weten we inmiddels hoe belangrijk het is om dagelijks een rondje te doen. Zeker in deze tijd waarbij je door veel thuiswerken en weinig activiteiten om je heen, veel tijd thuis doorbrengt. Zorg daarom voor een dagelijkse wandeling of een ommetje. Je hoeft daarvoor heus niet altijd ver te gaan of het bos in. In Wyck loop je bijvoorbeeld lekker langs de Maas. Tijdens een wandeling vanaf het skatepark op de Griend tot het Bonnefantenmuseum is het al heerlijk uitwaaien (en pik je meteen een paar architectonische hoogstandjes mee onderweg). Nog meer wandeltips (in of vanuit Wyck)? Duik de dwarsstraatjes in of wandel vanuit Wyck via het station richting de Groene Loper.