Haal Pasen in huis

Pasen is in aantocht. Nog even en dan mogen we een lang weekend genieten van paasbroodjes, eitjes en andere lekkernijen. Hoewel het dit jaar een iets andere Pasen zal worden dan normaal, zo zonder familie en vrienden, kun je er met het gezin toch een speciaal weekend van maken. Gezellig thuis met een vol gedekte tafel. Ook daar hebben de Wyckse ondernemers op ingespeeld, zodat jij Pasen gewoon in huis kunt halen. Bij deze fijne plekjes kun je terecht voor al je paasbenodigdheden.  

Paasbrunch to go 
Vanaf het moment dat alle horecazaken hun deuren moesten sluiten, biedt Van Wijck al hun lekkers in een ‘to go’ versie aan. Ook met Pasen. Ze bezorgen met Pasen een uitgebreide luxe ‘paasbrunch to go’. Met onder andere een tropical smoothie, gevulde quiche met Limburgse asperges, gepofte paprikasoep, mix van broodjes en een paascupcake van Miss Baksel. Ook aan de kids is gedacht. Daarvoor hebben ze de ‘Paaskids special’ met de geliefde pancakes van Van Wijck met banaan, chocolade én chocolade paaseitjes. Ook SoDelicious heeft speciaal voor Pasen ontbijt- en brunchboxen samengesteld. In de box vind je onder andere ontbijtbroodjes, paasslofjes, divers beleg, verse jus en gekleurde eieren. Op hun bestellijst vind je daarnaast allerhande vlaaien, desserttaarten, broden en paasspecials als paasstols en eiermandjes. En alsof dat nog niet genoeg keuze is, vind je ook nog van alles voor bij de borrel. Bij besteding vanaf €25,- bezorgen ze je bestelling tot aan de voordeur. Ook Onglet heeft zo'n fijne bestellijst met charcuterie, kaasassortiment, vers vlees en verschillende bijgerechten. Speciaal voor Pasen hebben ze hun lijst aangevuld met onder andere lamsham, asperge quiche en aardappel-asperge salade met krokante spek. Hmmm! 

Van Wijck: Luxe paasbrunch €29,50 p.p. 
SoDelicious: Paasbox voor 2 personen €21,- / Luxe paasbox €32,50

Paasaccessoires voor tafel & tuin
Pasen is niet compleet zonder een aantal vrolijke paasaccessoires in huis. Kippen, paaseieren, paashazen. Bij Villa Trèpetie shop je deze dagen de leukste spulletjes om jouw huis om te toveren tot een heerlijk lentehuis. Ook tafelbenodigdheden als servies voor Pasen vind je er. Je kunt je bestellingen online doorgeven en ophalen in de winkel. Of sturen het naar je op. 

Drankje erbij
Wit, rosé, rood of een glas champagne? Maak je paasbrunch compleet met een fles wijn van Ruyters & De Koning Wijninkoop. Met gepaste afstand helpt Robert je graag een passende wijn uit te zoeken. En ben eerlijk, een heerlijk glas wijn maken deze dagen net iets fijner. En het bijkomende voordeel is, is dat je deze fles deze keer niet met de hele familie hoeft te delen. Liever een fris lentebiertje? In de bierwinkel van Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer, kun je terecht voor allerlei lekkere biertjes voor tijdens de paasdagen. Ze zijn dagelijks geopend van 12.00 – 17.00 uur (dinsdag gesloten). Daarnaast leveren ze ook aan huis.  

Vergeet de chocolade niet!
Naast wijn, maakt chocolade heel veel goed. En van een chocolade ei wordt iedereen blij, toch? Paashazen, gevulde paaseitjes, bonbons. Het ene meesterwerk na het andere. Loopt het water je al in de mond? Bij Leonidas en Friandises in Wyck ligt het geluk letterlijk voor het oprapen. Beide winkels zijn geopend met gepaste maatregelen zodat jij allerlei zoets kunt shoppen voor de paasdagen. Maar, beide chocolatiers leveren ook aan huis.

  

Fijne Pasen!

 

Thuisbezorgd

Aangepaste winkeltijden