Haal Pasen in huis

Pasen is in aantocht. Nog even en dan mogen we een lang weekend genieten van paasbroodjes, eitjes en andere lekkernijen. Opnieuw een Pasen die we kleins zullen vieren, voornamelijk met het gezin, huisgenootjes of 'corona familie'. Maar soms maakt dat het juist nog specialer en intiemer. Gezellig thuis met een vol gedekte tafel. Ook daar hebben de Wyckse ondernemers op ingespeeld, zodat jij Pasen gewoon in huis kunt halen. Bij deze fijne plekjes kun je terecht voor al je paasbenodigdheden.  

Paasbrunch to go 
In Wyck kun je allerlei lekkers afhalen. Ook met Pasen. Zo biedt Van Wijck met Pasen een uitgebreide luxe ‘Pasen High Tea Brunch’ aan. Waarbij ze de samenwerking hebben opgezocht met Bakkerij Hermans en Miss Baksel Maastricht. In het uitgebreide pakket vind je onder andere een Frans stokbrood met zelfgemaakte eiersalade, caeser salade met Limburgse asperges, parelcouscous salade met dadels, bosbessen en yuzu, verse fruitsalade en allerlei zoets van Miss Baksel. Daarnaast komt de brunch met allerlei lekkere drankjes als: verse thee, biologische smoothie en een vitamineboost. Ook SoDelicious heeft speciaal voor Pasen een brunch samengesteld. In de box vind je onder andere een mini paasstol, aspergesoep, mini afbakbroodjes, american pancakes, divers beleg, asperge quiche een sapje en fruitsalade. In hun winkel vind je daarnaast allerhande vlaaien, broden en paasspecials. En alsof dat nog niet genoeg keuze is, vind je er ook nog van alles voor bij de borrel. De brunchbox kan op zaterdag 3 april tussen 09.00-16.00 uur worden afgehaald. Onglet heeft aan hun fijne bestellijst met allerlei lekkers speciaal voor Pasen aangevuld, met onder andere aspergesoep, gekookte en gegrilde boerenham (asperge), romige schaaldierensoep en Paasbrioche brood van Bakker Brokel. Hmmm! 

Van Wijck: Luxe paasbrunch €28,50 p.p. 
SoDelicious: Paasbox €25,00 per persoon

Paasaccessoires voor tafel & tuin
Pasen is niet compleet zonder een aantal vrolijke paasaccessoires in huis. Kippen, paaseieren, paashazen. Bij Villa Trèpetie shop je deze dagen de leukste spulletjes om jouw huis om te toveren tot een heerlijk lentehuis. Ook tafelbenodigdheden als servies voor Pasen vind je er. Je kunt online bestellen of een afspraak maken om te shoppen in de winkel. Ook bij De Verwondering staat alles weer in het teken van Pasen. Zo dek je de paastafel extra gezellig met deze keramieke kopjes van HKliving. Heb je direct een goed excuus om nieuwe kopjes aan te schaffen, die je daarna natuurlijk ook gewoon nog kunt gebruiken. Of kleed je tuin aan met deze leuke vogelvoeder huisjes en maak meteen je tuin lenteproof. 

 

Drankje erbij
Wit, rosé, rood of een glas champagne? Maak je paasbrunch compleet met een fles wijn van Ruyters & De Koning Wijninkoop. Met gepaste afstand helpt Robert je graag een passende wijn uit te zoeken. En ben eerlijk, een heerlijk glas wijn maken deze dagen net iets fijner. En het bijkomende voordeel is, is dat je deze fles deze keer niet met de hele familie hoeft te delen. Liever een fris lentebiertje? In de bierwinkel van Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer, kun je terecht voor allerlei lekkere biertjes voor tijdens de paasdagen. Ze zijn van woensdag t/m zondag van 12.00 – 18.00 uur geopend. 

Vergeet de chocolade niet!
Naast wijn, maakt chocolade heel veel goed. En van een chocolade ei wordt iedereen blij, toch? Paashazen, gevulde paaseitjes, bonbons. Het ene meesterwerk na het andere. Loopt het water je al in de mond? Bij Leonidas en Friandises in Wyck ligt het geluk letterlijk voor het oprapen. Beide winkels zijn geopend met gepaste maatregelen zodat jij allerlei zoets kunt shoppen voor de paasdagen. Maar, beide chocolatiers leveren ook aan huis.

  

Fijne Pasen!

 

Thuisbezorgd

Aangepaste winkeltijden