Healthy Hotspot in Wyck

Healthy Hotspot in Wyck

Stiekem verlangen we misschien al naar de lente, maar ondertussen is het nog volop winter. Om onszelf tegen de laatste koude maanden (lees: alle griepvirussen in de lucht) te beschermen zijn wat extra vitamines niet overbodig. Wat dacht je van een ontbijtje met verse yoghurt en granola, een sapje ‘to go’ als tussendoortje of een vers soepje en salade bij de lunch? Bij deze healthy hotspots in Wyck weten ze wel raad met het geven van zo’n vitamine boost.

The Broth Bar
Een van de laatste nieuwkomers in Wyck, maar nu al favoriet. Je kunt hier zelf uit een van de drie (rund, kip, vega) vers getrokken bouillons kiezen en deze ‘pimpen’ en vullen met allerlei lekkers. O ja, en de ontbijtjes zijn er ook top. De zaak is bovendien zo fijn ruim en sfeervol ingericht dat het ook een ideale plek is om lekker met je laptop en een goede kop koffie aan te schuiven.

http://thebrothbar.nl

Van Wijck

Ontbijten en tegelijkertijd lekker door de grote ramen naar buiten turen en wegdromen bij alle mensen die aan je voorbijtrekken. Bij Van Wijck is het heel fijn zitten op een van de lekkere loungebanken of aan de grote houten tafel. Tip: zo’n lekker gepocheerd eitje met een crème van avocado en een ‘krachtig rode’ smoothie ernaast.

http://www.puurvanwijck.nl

Sap Bar
Op zoek naar een vers sapje om de dag te beginnen, of gewoon tussendoor? Check Sap Bar dan even, vlakbij het station van Maastricht. Wordt het een ‘Green energy bomb’, een ‘Detox Red’, een ‘Heart Beet’ of een van de vele andere? Bekijk de kaart met verse bagels meteen ook even!

https://www.sap-bar.nl

Veers oet Wieck
Iets gezonds om mee te nemen voor thuis, onderweg of op je werk. Bij het zien van de frisse verse groentjes hier, ga je haast vanzelf voor groen. De huisgemaakte salades zijn trouwens een echte aanrader als pauzehap!
http://www.veersoetwieck.nl