Heb jij je al ingeschreven voor Maastricht Mooiste?

Op zondag 16 juni staat menig hardloper in de startblokken voor Univé Maastrichts Mooiste, een van dé hardloop-klassiekers in Zuid-Limburg. Goed nieuws voor de halve marathon lopers: dit jaar is de 10 Engelse mijl vervangen voor een halve marathon! Zowel voor de ervaren lopers als voor de hardlopers die nog nooit eerder een halve marathon gelopen hebben, gaat dit een heel interessant parcours zijn.

Programma Maastrichts Mooiste
Net zoals voorgaande jaren voert het parcours voor 5 en 10 kilometer door de binnenstad van Maastricht, de 10 kilometer maakt een pittige uitstap naar de Zonneberg. Eenmaal op de top van de berg aangekomen is het uitzicht tijdens de laatste kilometers die klim echter meer dan goed. Nieuw is het parcours voor de halve marathon van Maastricht, een uitdagend nieuwe afstand over een redelijk vlak en snel parcours vanuit de binnenstad naar natuurgebied Kasteel Geusselt, over de Groene Loper, door Scharn en Heugem, om daarna langs de Maas terug te keren naar de Markt.

Inschrijven voor Maastrichts Mooiste
Als je je nog niet hebt ingeschreven, kan dat via de website van Maastrichts Mooiste. Inschrijven kan zowel individueel als met een bedrijventeam. De uitslagen worden automatisch geregistreerd met de chip in je startnummer, je kunt dus al vlak nadat je finisht je tijd bekijken.

Parkeren

Overnachten

Bereikbaarheid