Ho, ho, holidays are coming!

Holidays are coming…! En de lichtjes door de hele stad branden weer. Wat zijn ze ook dit jaar magisch mooi. Ook in Wyck is er tijdens deze fonkelende periode weer genoeg te beleven. Struin door de gezelligste straatjes, volg de Magische Lichtroute en geniet van de meest magische dagen van het jaar. Dit is wat je niet wil je niet missen!


Magische Lichtroute

Wist je al dat Wyck het ideale beginpunt is van een magisch dagje Maastricht? Vanaf hier volg je namelijk gemakkelijk het lichtjeslint dat je meeneemt door de rest van de stad. Wil je er zeker van zijn dat je niets van deze verlichte stad mist, volg dan de Magische Lichtroute. Onderweg kom je door authentieke straatjes, sta je stil bij de meest sfeervolle winter hotspots en maak je kennis met de verschillende wijken in het centrum, aaneengeschakeld door betoverend licht. 

Lees hier alles wat je over de Magische Lichtjesroute wilt lezen!

Kerstshoppen
Shop till you drop
tijdens de meest sfeervolle dagen in Wyck. Hoewel het hier ook buiten de magische periode heerlijk shoppen is, is het deze dagen nog ietsje gezelliger. Zeker als het begint te schemeren en de lichtjes aan alle kanten schitteren. Je kerst- of sinterklaasinkopen doen in Wyck is dus een feestje. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en maandag 23 december, zijn alle winkels  extra lang geopend tot 21.00 uur. Dat betekent een hele avond shoppen in magisch verlicht Wyck. 

Let op, vanwege de vele boetiekjes in Wyck kan het zijn dat niet iedere winkel tot 21.00 uur is geopend. 

Live optredens
Op 14 & 15 decemberword je in de NS Stationshal en op het Cörversplein verrast door de leukste optredens. Zing en swing mee! Wil je jouw bezoek aan Magisch Maastricht onvergetelijk maken? Ga dan bij het NS Station op de foto bij de kerstster van Maastricht en leg jouw magisch moment vast!

Kijk voor het volledige magisch cultuurprogramma op www.culturamosae.nl

Hoe spendeer jij jouw dag in magisch Wyck?

Food en Drinks

Shopping

Overnachten in Wyck