Originele kerstcadeaus voor een man vind je in Wyck, Maastricht

Als je in december wilt kerstshoppen, dan leent Wyck, centrum Maastricht, zich hier perfect voor. Zodra je de wijk per auto, bus of trein binnenkomt waan je je direct in een sprookje door de duizenden lampjes die de straten prachtig verlichten en een lichtroute vormen - een leuk weetje - volg de lampjes en je komt bij de leukste winkeltjes terecht.

 Slenter door de kleine straatjes en kom zo het origineelste kado voor een man tegen of stap last minute op zoek naar inspiratie bij een van deze speciaalzaken met producten voor échte mannen.

 

Arborator
Arborator Denim Company weet precies waar zelfbewuste, stoere mannen van houden. De passie van eigenaar Martijn voor authentieke denim en heritage clothing is te zien, voelen en proeven door het hele assortiment van deze winkel; een unieke blend van kwaliteit met louter dry denim, workwear, goods and gears.

La Casa del Habano
Een speciaal cadeau voor Kerst vind je ook bij La Casa del Habano Maastricht. Deze winkel is een ware ervaring en gespecialiseerd in het beste dat Havana te bieden heeft - en dat in Wyck, Maastricht. De winkel biedt een sublieme collectie van Cubaanse sigaren merken, in verschillende maten en vormen die je uitzoekt in een indrukwekkende inloop humidor. Ook voor andere accessoires zoals bijzondere aanstekers, snijders, asbakken, boeken en zorgvuldig geselecteerde dranken vormen deel van het assortiment. Ben je geen kenner? Laat je adviseren door de ervaren medewerkers of proef zelf en bepaal wat jij hem het beste kado kan doen met Kerst.

Secondhand4all
Rondneuzen tussen fashionable exclusieve vintage mode doe je bij Secondhand4all in Wyck. Je vindt er uitsluitend de mooiste mode labels in een altijd verrassende en wisselende collectie en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Een walhalla dus voor de echte fashionista's. En je kunt er op je gemakje rondkijken onder het genot van koffie of een wijntje.

Parkeren in Wyck

Bereikbaarheid Wyck

Openingstijden kerst

Events Maastricht en Wyck