Paasbrunch in Wyck

PAASBRUNCH IN WYCK
Vier Pasen in Wyck

Hoe tik jij jouw paasei het liefste? Bij het ontbijt, de lunch of brunch? In Wyck kiezen we graag voor dat laatste. Brunchen in Wyck is de perfecte gelegenheid om met vrienden en familie gezellig bij elkaar te komen. Een lang weekend alleen maar genieten. Nog geen plannen met Pasen? In het gezellige Wyck zijn er genoeg hotspots te vinden waar het tijdens de paasdagen heerlijk vertoeven is.

Brasserie FLO

Op zondag 1 april kun je bij Brasserie FLO, genieten van een uitgebreide paaslunch. Niet zomaar een paaslunch, maar een paas high lunch. Tijdens deze lunch serveert FLO zoete en hartige gerechten, maar niet voordat je eerst van een sprankelend aperitief genoten hebt. De Franse brasseriestijl van FLO verzekert je van voldoende culinair genot in een altijd charmante en gezellige sfeer. Goed om te weten: speciaal voor kleine gasten wordt deze zondag een speelhoek ingericht en wordt er gezocht naar paaseieren. Benieuwd welke paasgerechten chef Kris samen met zijn team heeft samengesteld? Klik hier voor het menu.

> Brasserie FLO, Stationsstraat 28, Wyck. €29,50 per persoon. Vooraf reserveren noodzakelijk!

De Mangerie

Bij restaurant De Mangerie, onderdeel van het Crowne Plaza hotel (juist ja, die plek met dat oh zo fijne terras langs de Maas!), wordt op eerste paasdag een feestelijke paasbrunch verzorgd. Geniet van een uitgebreid koud- en warmbuffet, terwijl je vanachter de grote ramen over de Maas en de oude binnenstad van Maastricht kijkt. En kids, die kunnen gewoon mee!

> Restaurant De Mangerie, Stationsstraat 28, Wyck. Paasbrunch €36,50 per persoon.

Harry’s

Vlakbij het station, in een prachtig monumentaal pand, eet je op eerste paasdag bij Harry’s van het klassieke ‘Sunday Brunch’ menu. Een menu vol lekkere dingen waaronder; vers fruit, eggs benedicht, vanille macarons en een mad mango juice. De kaart is een (paas)feestje, bekijk ‘m hier!

 > Harry’s, Wycker Brugstraat 2, Wyck.

CINQ

Zin in een Stylish easter brunch? Kies dan voor CINQ, gelegen aan het Corversplein, met een prachtig terras aan de oever van de Maas. Een Urban Resto-Bar met een knipoog naar de Franse bistro. Wat dacht je bijvoorbeeld van een royale, toast met gepocheerde eieren, gerookte zalm, venkel, veldsla en hollandaise saus? Bekijk hier de menukaart. 

CINQ Maastricht, Cörversplein 5, Wyck. 

Van Wijck

Met pasen kun je ook bij Van Wijck genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of brunch. Van Wijck is elke dag geopend van 08.00 tot 18.00 uur. De menukaart staat zo heerlijkheden dat je bijna niet kunt kiezen. Zowel klassiekers als verrassende, nieuwe gerechten, met liefde bereid van verse ingrediënten.

Van Wijck, Wycker Brugstraat 28, Wyck. 

Home sweet home

Kies je er liever voor om thuis te brunchen en de hele familie uit te nodigen: Warme broodjes, chocolade eitjes, verse sapjes en een mooi gedekte paastafel. Alle ingrediënten voor een ideale paasbrunch vind je in Wyck. O.a. bij de volgende adresjes kun je vast en zeker genoeg (paas)lekkers vinden: wat dacht je van een heerlijke Patisserie Royale vlaai, vers brood van Le Salonard, chocolade eitjes van Friandises Chocolatier en/of macarons van De Smakerij? Nog op zoek naar ooi servies en leuke accessoires voor een gezellige (paas)tafel, kijk dan zeker ook even bij Villa Trèpetie.

Vrolijk Pasen: wat zijn jouw plannen voor de aankomende paasdagen?

PS; goedkoop uit eten in Wyck is natuurlijk ook mogelijk