Red jezelf de winter door!

De feestdagen zijn achter de rug. We werken aan onze goede voornemens, want dat is nodig na die smaakvolle decembermaand. De dagen zijn nog steeds donker en de winter is eigenlijk pas net begonnen. Hallo januari, hallo ‘winter blues’. Tijd om leuke dingen vooruit te plannen, zoals bijvoorbeeld een weekendje weg of vakantie. Met deze tips red jij jezelf de winter door!

Vivacious City Spa

Onlangs geopend en onmisbaar om die winterdip te overleven: de Vivacious City Spa. Onderdeel van The Green Elephant Hostel. Ontsnap even aan de hectiek van het stadsleven, word zen in een van de sauna’s en kom nog een beetje meer tot rust met een massage.Ook niet-gasten kunnen in deze spa gewoon een dagje tot rust komen. Perfect dus als je even wilt bijtanken. Vergeet niet je badkleding mee te nemen. Badjas en slippers zijn te huur.

Yoga Place Maastricht

Yoga draagt bij aan je gezondheid, balans en plezier in je leven. Yoga is dan ook een must doals jij last hebt van die stomme winterdip. Yoga Place in Maastricht biedt diverse lessen aan, waar er vast en zeker ook eentje voor jou tussen zit. Kom je er niet meteen uit wat voor jou de beste yoga is? Neem deel aan een introductie les of loop even binnen en laat je adviseren. Adem in, adem uit…

Wandelen

In de winter zitten we veel binnen. Het is koud, vroeg donker en thuis met de verwarming aan hebben we niks te klagen. Toch is het goed om af en toe een frisse neus te halen. Het is niet alleen verfrissend, maar zorgt ook voor een portie energie. Ook in Wyck kun je alle kanten uit. Zo is het heerlijk wandelen langs de Maas. Rust tussendoor even uit op een van de bankjes of strijk neer op de trappen bij De Griend en doe even helemaal niks.

Bonnefantenmuseum 

Misschien niet het eerste waar je aan denkt als je de ‘winter blues’ wilt trotseren, toch zetten we ‘m erbij. Want zo’n cultureel uitje kan heel ontspannend zijn. Neem je vrienden, familie of kids mee en maak er een dagje uit van. Of ga alleen en droom weg bij de verschillende kunstwerken. En zo’n winterdip overleef je niet zonder iets lekkers, dus als je er dan toch bent plof ook even neer in het museumcafé voor lunch of een cappuccino. Die goede voornemens komen volgend jaar wel weer…

Food en Drinks

Shopping

Overnachten in Wyck