Support your locals: hier moet je zijn voor afhaal & bezorgen

Opnieuw zijn alle cafés en restaurants gesloten. De winkels blijven open, maar hebben aangepaste openingstijden. Zo is er geen koopavond meer. Veel mensen zijn thuis aan het werk. Het is weer wat rustiger in Wyck. Maar daar hebben een aantal creatieve ondernemers iets op gevonden. Want stilzitten zit er voor hun niet in. Dat betekent online shoppen vanaf de bank bij je favoriete winkel in Wyck. En je eten laten thuisbezorgen terwijl je op de kids let of je favoriete serie kijkt op Netflix. Deze Wyckse ondernemers maken het je de komende tijd iets makkelijker. En laten we eerlijk zijn, is het niet fijn om hen ook een beetje te steunen in deze moeilijke tijd?

Breakfast bag van SAP

Yes, bij SAP in Maastricht kun je een 'ontbijt in een zakje' bestellen. In dat zakje vind je een stuk fruit, croissantje, verse jus, yoghurt met granola en koffie, thee of een cappuccino. En dat voor €7,50. Dit klinkt steeds beter, toch? 

Bestellen kan via Thuisbezorgd.nl, WhatsApp 0615835967 of loop gewoon even binnen

Ontbijt op bed bij Van Wijck

Terwijl we normaal voorafgaand aan een werkdag ons ontbijt ergens tijdens het omkleden naar binnen proppen, kunnen de meesten van ons in deze tijden er wat meer de tijd voor nemen. Hoe leuk (en lekker) is het dan om je ontbijt te bestellen bij Van Wijck? Je kids zullen je dankbaar zijn. Nu de overheid voor de tweede keer heeft besloten dat alle cafés en restaurants dichtmoeten, is hun speciale ‘to go’ kaart weer actief. Croissants, bananenbrood, smoothiebowls. Even een appje sturen met je bestelling, de Tikkie betalen en ze brengen het tot aan je deur. Goals! Afhalen kan natuurlijk ook.

Bestellen online via https://www.puurvanwijck.nl/to-go/​  

NOVO New Dining @home box

Ook Novo New Dining heeft besloten niet bij de pakken te gaan neerzitten. Van dinsdag t/m zaterdag kun je namelijk een ‘Novo @home box’ bestellen. Je kunt ‘m zelf afhalen in het restaurant. Wat er precies inzit dat is dus een grote verrassing. De box is voor 2 personen inclusief brood, ingrediënten, recepturen, bonbons en een heerlijke fles wijn. De prijs is €70 voor 2 personen. Let op er is maar een beperkt aantal per dag te bestellen. Reserveer er dus snel eentje via de website. Smakelijk!

Bestellen via https://novo-dining.com 

Bouillon thuisbezorgd bij The Broth Bar

Hoewel het makkelijk is om te gaan snacken als je thuiszit, is het juist van belang dat je jezelf goed verzorgd in deze tijden. Juist wil je fit zijn en dat virus aankunnen. The Broth Bar maakt voor jou met liefde een gezonde bouillon, yoghurt bowl of gebak zonder meuk. Precies wat je nodig hebt in deze tijd. Afhalen kan aan hun leuke raampje aan de zijkant van het pand. Hun bioshop is gewoon geopend. Bekijk de gehele menukaart hier.

Bestellen via 06 41 52 12 03 of via charlotte@thebrothbar.nl

Harry's at home

Stiekem hoopten we hier allemaal al op, want ja: ook Harry's biedt een take away service aan. Van donderdag t/m zondag bestel je bij Harry's een wekelijks wisselend 3-gangenmenu. Ook hun klassieke 'Sunday Brunch' bereiden ze iedere zondag met liefde voor jou. Zodat je Harry's niet helemaal hoeft te missen. Binnen enkele stappen kun je er zelf ook nog eens ervoor zorgen dat die gerechtjes er net zo mooi uitzien, als dat je van Harry's gewend bent. Het enige dat je moet doen is de stappen volgen. Yes, ook jij kunt er een feestje van maken op je bord. Je kunt tot 14.00 uur dezelfde dag je bestelling plaatsen. Tussen 16.00-19.00 kan het 3-gangenmenu worden afgehaald. Bekijk snel op hun website wat er deze week op het menu staat.

https://www.harrysmaastricht.com/en/bestel/ 

Flavourz by Servais aan huis

Ook Flavourz pakt uit met een ‘Flavourz Delivery’. Dat betekent dat ze iedere week hun vertrouwde classics blijven serveren. Aan huis. Wat er deze week op het menu staat? Check de website, because you never know. Een zeer mooie bijkomstigheid: bij zo’n menu komt een verrassingstoetje van de chef. Daarvoor zijn we altijd in the mood. Bezorgkosten in en rondom Maastricht: €4,50.

https://flavourzbyservais.com/

Onglet voor thuis

Voor de komende periode heeft Chef Alan van restaurant Onglet een 3- of 4-gangen thuis menu samengesteld. Dankzij de beschrijven die samen met het menu komt, kun jij je huisgenoten of gezin verbazen met jouw skills. Want, die bordjes gaan er net zo smakelijk uitzien als Chef Alan dat normaal doet. Bestellen kan online van woensdag t/m zondag. Geen zin om de deur uit te gaan? Met liefde komen ze het bij je thuis bezorgen (regio Maastricht), de beozrgkosten bedragen €6,50. Betsellen kan tot uiterlijk 12.00 uur op de dag van afhalen.

Bestellen kan via hello@onglet.nl of 043 852 8847

In the mood for Thai food Tabkeaw

Zin in Thais? Bij Tabkeaw zit je goed. Sinds de horeca hun deuren hebben gesloten, is Tabkeaw open voor afhaal. Het enige dat je hoeft te doen is online jouw favoriete menu kiezen, bestellen en afhalen. Tabkeaw is dagelijks van 17.00 - 21.00 uur geopend.

Bestellen via https://www.tabkeaw.nl/apps/shop​ 

BBQ Goodness tot voor je deur bij Steakhouse Carnal

Ook Steakhouse Carnal heeft een alternatief gevonden om jullie te kunnen blijven voorzien van een lekker stukkie vlees. Ribjes, mais, friet. Ze komen het maar al te graag bezorgen tot aan je voordeur. Zo kun jij serie kijken terwijl zij voor je aan de slag gaan. Op deze manier wordt thuiszitten heel veel leuker. Bestellen kan telefonisch of op Thuisbezorgd.nl, daar vind je ze onder de naam Crib’s Maastricht

Bestellen via +31 (0)6 33 33 12 38 of thuisbezorgd.nl

Sleep & Dine agenda De Poshoorn

Ooit al eens nagedacht over een nachtje in eigen stad? Dan is dit misschien wel het moment. Hotelgasten mogen namelijk nog gebruik maken van het restaurant dat bij het hotel hoort. Bij De Poshoorn hebben ze daarom een speciale 'Sleep & Dine' agenda ontwikkeld. Te gekke arrangementen inclusief ontbijt, diner en een hotelovernachting. 

Mail of volg hun sociale kanalen als je interesse hebt

SoDelicious aan huis

Een goed begin is het halve werk, toch? Begin daarom je werkdag met een ontbijt van SoDelicious. In zo'n thuisontbijtje van SoDelicious zit: yoghurt met granola, een broodje uit eigen bakkerij met kaas, een croissantje met confiture en een vers sapje. Dat jij de rest van de werkdag gaat knallen, is gegarandeerd. Doe je een bestelling boven de €20? Dan bezorgen ze gratis!

Bestellen kan via info@sodelicious.nl

For all the coffeelovers out there

Coffeelovers heeft iets nieuws. Ze bezorgen namelijk hun 'coffees' (en ontbijtjes & lunch) met liefde tot aan jouw voordeur. Zijn wij even blij. Want die dagelijkse portie caffeïne, en die overheerlijk nougat, kunnen we juist nu wel gebruiken. Bestellen doe je heel gemakkelijk via WhatsApp. Heb je een bestelling boven de €20? Dan bezorgen ze het ook nog gratis. Bestellen kan dagelijks tussen 09.00-15.00 uur. 

Bestellen kan via WhatsApp: 0623173097

Ben jij net als bovenstaande Wyckse ondernemers creatief geweest en wil je ook in deze blog genoemd worden? Stuur je initiatief naar info@wyck.nl, dan zorgen wij voor een mooie vermelding. Support your locals!

Thuisbezorgd

Aangepaste winkeltijden