Vaderdag in Wyck

         
Wist je dat je in Wyck op zondag 17 juni helemaal goed zit om Vaderdag te vieren? Dan vindt namelijk de
Wyck Vintage Fashion Market plaats. En nu zou je dit op het eerste gezicht misschien niet echt plaatsen onder de noemer ‘Favoriete uitjes voor mannen’. Toch wel! In Wyck is er op Vaderdag namelijk nog veel meer te doen.

Bier liefhebber?
Dan raden we je beslist aan The Hoppy Brothers te bezoeken voor een bierproeverij of om jezelf te verwennen met een bierpakketje naar keuze. Gewoon zin in een lekker koud biertje? Schuif dan aan bij de WalkAbout MaastrichtCafé Take OneStadsherberg de Poshoorn of John Mullins Irish Pub Restaurant.

Liever een goede sigaar?
Loop dan zeker even binnen bij La Casa del Habano Maastricht voor de beste sigaren. Je kunt er heerlijk ontspannen zitten, ruiken en proberen! 
 

Of toch voor de wijn?
Ga je toch liever voor een goede fles wijn, biologisch en/of uit eigen streek? Dan zit je goed bij Ruyters & De Koning Wijn en Antiek in Wiek in de Rechtstraat.

En oké, een beetje shoppen kan geen kwaad…
Misschien is dit wel een goede dag voor de aanschaf van een nieuw maatpak. Bij Modemannen Wyck helpen ze je met het perfecte advies op maat.  Liever iets meer casual? Kijk dan zeker ook even bij Men's Boutique Hot Kitchen en het net nieuw geopende Arborator Denim Company (voorheen M-Perception). Hoog tijd voor een nieuwe zonnebril? Mestrini Optiek is open op zondag. Hier kun je in alle rust passen en proberen. 


Trek gekregen?
Dat wordt nog lastig kiezen. Wordt het een goede steak bij Steakhouse Carnal, vanwege de Fashion Market, bereiden zij op straat allerlei lekkers vandaag, net als Burgerlijk dat doet met die heerlijke sappige burgers. Bij Harry’s kun je aanschuiven als je liever even op je gemak gaat zitten voor een uitgebreide lunch (of diner)!

Meer tips
Kijk voor meer tips nog even rond hier op wyck.nl.  Geniet van je vaderdag!