Wyck Électronique

Electro lovers, festival fans en andere muziekliefhebbers opgelet. Op zaterdag 23 september vindt de eerste editie van Wyck Électronique plaats. Op deze dag kun je de hele middag en avond op vijf verschillende locaties in Wyck genieten van electronische muziek. Lokale en internationale DJ’s van organisaties zoals Soulfully Yours, Double Trouble, Love Foundation, Envotion, Picnique Electronique en anderen wisselen elkaar af.

DNA van Wyck
Wyck en electronische muziek gaan nogal goed samen. Zo blijkt wel uit de kleine dance feestjes die door het jaar heen regelmatig plaatsvinden bij verschillende cafés en barren in Wyck, waaronder Complex Maastricht, Café Zondag, ’t Wycker Cabinet, Bar Brutal, Café Servaas en de Smakery. Niet gek dat we deze eerste editie dan ook van start gaan bij deze locaties. Vanaf 12 uur ’s middags kun je op al deze locaties terecht voor goede muziek, een dansje en drankje.

Meer dan alleen plaatjes draaien
Maar daar blijft het niet bij. Wyck Électronique is ook de plek waar je komende jaren terecht kunt om meer te weten te komen over elektronische muziek. De organisatie van Wyck Électronique heeft de ambitie om dit elk jaar verder uit te breiden met bijvoorbeeld workshops, lezingen, inspiratiesessies, exposities, een lp-markt, cross-overs tussen jamsessies met dj’s en Klassiek.


Wyck Électronique at Bar Brutal - outdoor stage
Wyck Électronique at Smakerij
Wyck Electronique at Wycker Cabinet
Wyck électronique at Cafe Zondag
Wyck électronique at Servaas Cafe - outdoor stage
Complex Maastricht

Jaarlijks event

Wyck Électronique is een samenwerking tussen ondernemers en wordt een jaarlijks terugkerend evenement in Wyck (Maastricht) dat zich richt op alle facetten van elektronische muziek en tevens fungeert als verbindende factor voor dance liefhebbers. Het streven is dat Wyck Électronique de komende jaren uitgroeit tot hét muziekevenement waar bewonderaars leren, genieten en inspiratie opdoen over alles wat te maken heeft met elektronische muziek.

Houd deze website en de Facebookpagina van Wyck goed in de gaten voor het programma de laatste updates over Wyck Électronique!