Wyck Vintage Fashion Market 17 juni 2018

Wyck Vintage Fashion Market
WYCK VINTAGE FASHION MARKET


Fashionista? Or not.  Ook dit jaar is hij er weer: de Wyck Vintage Fashion Market. Op Zondag 17 juni kun je in Wyck terecht om heerlijk op straat te shoppen, slenteren en de tofste vintage vondsten te scoren!

Shop, shop, shop!
De Wyck Vintage Fashion Market begint steeds meer bekend te raken als dé outdoor kledingmarkt van de zomer in Maastricht. Het is de plek waar ondernemers en bewoners uit Wyck, maar ook vele andere daarbuiten, welkom zijn om (tweedehands) kleding, schoenen & accessoires te kopen en verkopen. De Rechtstraat, Wycker Brugstraat en Wycker Grachtstraat worden op zondag 17 juni tussen 12.00 en 17.00 uur omgetoverd tot een shopwalhalla vol vintagevondsten en toffe fashion items van nu tegen leuke prijsjes. Uiteraard ontbreken food & drinkgelegenheden en sfeervolle muziek niet! 

Zelf verkopen?
Zelf net je kast opgeruimd en de nodige items verzameld die je zelf niet meer draagt? Mooi! De Wyck Vintage Fashion Market is de plek om je eigen tweedehands kleding te verkopen. Wil je deelnemen, meld je dan aan via ons online registratiesysteem. Wil je meer weten, volg het event dan op Facebook of mail je vragen naar info@wyck.nl.

FASHIONCLASH Festival
Niet geheel toevallig vindt de Wyck Vintage Fashion Market plaats in het weekend van Fashionclash Festival is? Check zeker ook even het programma van dit toffe mode-event!

See you in Wyck!