"Begin van de zomer vier je in Wyck met Route du Soleil"

Wat is er mooier dan stil te staan bij de goede dingen van het leven? Tijdens de ‘Route du Soleil’ in Wyck vieren we daarom de start van de zomer! Een dag om vrienden te ontmoeten, samen te genieten van een hapje en een drankje en op zoek te gaan naar de mooiste spullen voor jezelf, je familie, of voor in- en om het huis. Neem er de tijd voor op 21 juni, de officiële start van de zomer en de langste dag van het jaar. Vanaf 12:00 uur ’s middags presenteren meer dan 40 winkels, restaurants en hotels zich van hun meest zonnige kant. Op een speciale wandelroute tussen het station en de Servaasbrug vind je vele diverse activiteiten, speciale acties, proeverijen, cadeaus, muziek en meer. Dus volg de kleurrijke lampionnen boven de autovrije Wycker Brugstraat en Rechtstraat naar de Hoogbrugstraat, om heerlijk te flaneren langs deze bijzondere ‘Route du Soleil’. Geniet van al het goede dat Wyck je te bieden heeft!

#wyck #routedusoleil #rds #livingthegoodlife #visitmaastricht #meetwyck #cmmaastricht


Célébrez l'été!
Om precies 6 minuten voor 6 (17.54 uur) verwelkomen we ondernemers, bezoekers en bewoners van Wyck heel graag bij de afsluitende borrel op het ‘Zonneplein’ (kruising Rechtstraat-Wyckerbrugstraat).
Peter Slegers (van Slegers Open Atelier op de Stenenwal) zal kort toelichten waarom we voor dit bijzondere tijdstip gekozen hebben… Daarna zullen we met zonnige muziek en drankjes (verzorgd door Café Zondag) en heerlijke hapjes (van restaurant Papaz), maar vooral met elkáár het glas heffen op de eerste editie van de Route du Soleil!

Soyez les bienvenus… WEES WELKOM!

Muzikaal programma Route du Soleil

Programma en route kaart

Program English

Parkeren

Bereikbaarheid