6 x kerstdineren in Wyck

It’s beginning to look a lot like Christmas…! De kerstdagen staan voor de deur. De lootjes zijn getrokken, de cadeaus worden verzameld en voordat we het weten zitten we met familie en vrienden aan tafel voor het jaarlijkse kerstdiner. Soms ook buiten de deur. Ideaal, tafeltje dekje. In Wyck geen gebrek aan ‘gedekte tafeltjes’. Hier schuif je graag aan voor een 3-, 4- of 5-gangendiner. Wij hebben alvast de restaurants in Wyck die tijdens Kerst zijn geopend voor je op een rijtje gezet…

 

Kerst bij NOON

De nieuwe hotspot aan de maas met een prachtig uitzicht heeft 1e kerstdag nog een aantal vrije tafels voor de lunch van 12:00 tot 17:30 met een speciaal kerstmenu. Op 2e kerstdag 'á la carte' vanaf 19:00 en nog maar één tafel voor twee personen, boek hem nu via www.noonmaastricht.nl. Als je kerst goed wilt vieren is NOON zeker een van de gegadigden: 
25 december geopend vanaf 12:00 uur voor Lunch en 19:00 uur voor Diner. 26 december geopend vanaf 19:00 uur voor Diner á la carte.

Gastronomische gerechten bij CINQ

CINQ: “Het beloven avonden vol liefde, sfeer & gezelligheid te worden bij CINQ tijdens de kerstdagen. Op 25 én 26 december zijn onze deuren geopend. Schuif aan voor een 3-gangenmenu en laat je verrassen door de, met zorg bereidde, gastronomische gerechten.” 
Eerste en tweede kerstdag geopend. 3-gangen €55. 

Thuiskomen bij ’t Wycker Cabinet

’t Wycker Cabinet: “De reden waarom mensen bij ons willen komen eten met Kerst? Omdat het bij ons net zo gezellig als thuis! En dan nemen wij ook nog eens alles uit handen. De sfeer, het personeel en het eten, zorgen voor de ideale huiselijke kerstsfeer. We zorgen ervoor dat zowel de glazen als de bordjes goed gevuld zijn. De weekspecials op het krijtbord, die wij voeren naast onze gewone menukaart, zorgen voor een feestelijk maal. Gerechten, aangepast op het seizoen, denk aan wildgerechten genieten. En voor de lunch: een heerlijke wisselende winterse soep en maaltijdsalade. Dat wordt genieten” 
26 december geopend vanaf 09.00 uur.

Schitterend uitzicht bij De Mangerie

De Mangerie: “Het schitterende uitzicht over de Maas en de glinsterende lampjes aan de Hoge brug, maken een kerstdiner bij ons extra speciaal. Tel daar muzikale begeleiding bij op en het wordt écht onvergetelijk. We zijn alle kerstdagen geopend. Op kerstavond serveren wij een uitgebreid dinerbuffet. Op eerste kerstdag kun je vanaf 13.00 uur aanschuiven voor een brunchbuffet of een sprankelend 5-gangen kerstdiner, vanaf 19.00 uur. Op tweede kerstdag serveren wij een 3-gangen kerstdiner met een aperitief en amuse. We hebben alles in huis om er samen met onze gasten onvergetelijke, magische dagen van te maken.” 
Kerstavond en eerste en tweede kerstdag geopend. Brunch €42, diner vanaf €45.

Lekkere desserts bij SoDelicious

SoDelicious: “Op eerste kerstdag kun je bij ons aanschuiven voor een ‘SoDelicious kerstbrunch’, of in de avond, voor een 5- of 6-gangen kerstdiner. Denk aan perfect kerstbrood uit eigen bakkerij, heerlijke gerechten uit onze grote open keuken en de lekkerste desserts én kersttaarten uit onze eigen patisserie. Wij hebben alle ingrediënten onder één dak.En… buiten het eten om, zorgt ons warme interieur voor een fantastische sfeer. Ons team heeft zin om iedereen een top Kerst te bezorgen!”
Eerste kerstdag geopend. Brunch €32,50, diner vanaf €52,50.

Fijnproeven bij Beluga loves you

Beluga loves you: “Op 24 december heet de Beluga loves you familie jou en je familie welkom voor een 3-tot 5-gangen lunch. Nog voordat het kerstgeweld écht losbarst kun je bij ons samen met je geliefden aanschuiven voor een middagje ‘fijnproeven’. Net als iedere andere dag van het jaar doet het team van Beluga loves you haar uiterste best om alle gasten een bijzondere en unieke beleving te geven. Van de eerste bubbel tot de friandises bij de koffie. Kerst belooft bij ons een groot feest te worden.”
24 december geopend. 3-gangen €65 all-incl. (excl aperitief).

Make it a December to remember!

 

Food en Drinks

Shopping

Overnachten in Wyck