Carnaval in Wyck 2024

Duik in de betoverende wereld van Carnaval in Wyck, Maastricht! Een van de meest opwindende dagen van het jaar, waar kleurrijke kostuums en uitbundige sfeer samenkomen. Laat je betoveren door de prachtige bonte uitdossingen en geniet van de unieke festiviteiten die Carnaval in Wyck te bieden heeft.

Als je van plan bent om dit feestelijke spektakel bij te wonen, overweeg dan een overnachting in een van de charmante hotels in Wyck. Kies uit een scala aan accommodaties zoals Grand Hotel de l'Empereur, hotel Alex, Beaumont, The Dutch, Design Hotel Eden, Kaboom, the Green Elephant, of Townhouse Hotel Maastricht. Deze comfortabele verblijven zorgen ervoor dat je uitgerust en vol energie aan elke Carnavals dag begint.

Na een dag vol festiviteiten kun je je smaakpapillen verwennen in de lokale eetgelegenheden. Proef heerlijke gerechten bij Wycker Cabinet, Bouchon d'Enface, Cinq, Poshoorn, Eetcafe Ceramique, Flavourz by Servais, Courage, Puur Van Wyck, Kobe, steakhouse Carnal of het Sjieke Kookpunt. Carnaval in Wyck is niet alleen een feest, maar ook een culinaire ontdekkingsreis.

En feesten tot in de late uurtjes kan in Complex of Stadsbrouwerij Maastricht. Geniet van de kleuren, geluiden en smaken van dit buitengewone festijn in Wyck, de carnavalste wijk van Maastricht!