Modetrends 2018: shop ze in Wyck!

Terwijl het nog volop winter is, hebben we deze week geluk met extreem hoge temperaturen voor deze tijd van het jaar. Lucky us! Er is voorlopig geen winterweer te bekennen en daar krijgen we stiekem al een beetje lentekriebels van. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe collectie. Ook in de etalages van Wyck zijn de modetrends voor de komende lente al volop zichtbaar. Benieuwd wat we het komende seizoen kunnen verwachten? Lees het hier!

Romantisch
Als we de nieuwe collectie in één woord zouden moeten samenvatten dan zou het ‘romantisch’ zijn. Ruches, bloemenprintjes en grote strikken. Een moderne styling en details met een vleugje nostalgie. Daarbij zien we veel tegenstellingen: lange rokken en shorts, pasteltinten en felle kleuren. De mode van dit voorjaar wordt een groot feest.

Pastelkleuren
Wat dacht je van lichtoranje of lichtroze? Alsof je je voor even in een sprookjeswereld waant, maar ze hoeven niet altijd sprookjesachtig te zijn. Combineer verschillende pastelkleuren en creëer in no-time een speelse outfit. Bovendien wordt iedereen vrolijk van een beetje kleur. Of ga voor een minimalistische outfit en kies voor maagdelijk wit. En niet te vergeten: zwart is altijd een goed idee, ook bij pasteltinten! Shop je favoriete pastelitems bij La Neuvième Paris op de Rechtstraat 75 in hartje Wyck. Voor welke look ga jij?

Drukke prints
Waarschijnlijk heb je de etalages al vol zien hangen met tropische bloemenprints of etnische motieven. Het komende seizoen kan het namelijk niet op. Hoe drukker de print, hoe beter. Bij Noir op de Wycker Brugstraat 45 vind je te gekke items met heel veel drukke printjes. Shop ze hier!

 

 

 

 

 

Winkelen tijdens een van de koopzondagen in Maastricht? Openingstijden