MOEDERDAG TIPS


CADEAUS        

#1 Tas
Vrouwen en tassen, het blijft een gouden combi. Bij Mrs. O & More op de Stationsstraat vind je moderne, trendy tassen van Italiaanse bodem: de ‘O bag’. Wat deze tas zo leuk maakt? Nou, dat je hem helemaal zelf kunt samenstellen en dus een persoonlijke, unieke ‘O bag’ kunt ‘designen’ voor je moeder.
Stationsstraat 54

#2 Zonnebril
Met nog een lange zomer die zich voor ons uitstrekt, zit je met een zonnebril voor je moeder beslist goed. Bij Mestrini vind je de meest exclusieve, on-trend monturen. Ze verkopen onder andere de merken Chanel, Moscot, Prada, Andy Wolf en Anne & Valentin. Ga je voor een zonnebril in zachte pasteltinten of voor een knalgeel, retro paarse of fris oranje model?
Stationsstraat 58

#3 Cadeaubon
Geen idee waar je haar nu écht blij mee maakt en laat je haar liever zelf kiezen? Maak haar dan blij met een cadeaubon. Denk bijvoorbeeld aan een kledingbon van Noir of Nina’s Boutique  of een cadeaubon om spulletjes voor in huis mee te kopen, van Villa Trèpetie
Noir, Wycker Brugstraat 45 – Nina’s Boutique, Rechtstraat 58 – Villa Trepetie, Rechtstraat 38

#4 shinen met sieraad
In de hals, aan het oor, om de pols of vinger. Wie wordt er niet blij van een leuk sieraad voor bij die nieuwe zomerse outfit. Veel van de kledingboetieks in Wyck verkopen naast kleding ook leuke sieraden. Kijk bijvoorbeeld eens bij By Bar, Moustacheof By Duut 
By Bar, Wycker Brugstraat 10 – By Duut, Rechtstraat 66 – Moustache, Wycker Brugstraat 52

#5 Bad & Beauty
Groot en klein, voor in bad, om te smeren, te ruiken en elke dag te gebruiken. Bij Stenders Cosmetics  vind je de lekkerste cadeautjes om te verwennen en  te verzorgen.
Stenders Cosmetics, Wycker Brugstraat 58

UITJES

#1 Ontbijt
Moederdag beginnen met een ontbijtje samen, dan kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Je kunt dit heel makkelijk zelf doen, maar het is natuurlijk nog makkelijker om een tafeltje te reserveren en je ter plekke te laten verwennen. Check de menukaarten van So Delicious, Van Wijck, Cinq en Wycker Cabinet voor hun ontbijt opties!
Wycker Cabinet, Wycker Brugstraat 29 – Van Wijck, Wycker Brugstraat 28

#2 Spa-dag
Verwen je moeder en jezelf met een duo behandeling en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling, massage, manicure of pedicure. Bij La Vie d’Or Beauty Instituut ( in hartje Wyck bieden ze verschillende behandelingen aan. Geniet bijvoorbeeld samen met je moeder van een super-de-luxe beauty arrangement in combinatie met een heerlijke high tea.
La Vie d’Or, Sint Maartenslaan 43

#3 High Tea
Hoe leuk is het om je moeder te verrassen met een luxe high tea?So Delicious  organiseert speciaal voor Moederdag een ‘High Tea’. Een luxe high tea met huisgemaakte gebakjes en scones, quiche, sandwiches en wraps. Kopje thee, glaasje cava erbij en de dag van je moeder kan niet meer stuk. 
So Delicious, Stationsstraat 21-23

#4 Borrelen
Niets is zo fijn als kletsend met je moeder op een terras zitten onder het genot van een wijntje. Bij CINQ  of Noon kun je heel fijn zitten en eindeloos genieten van het uitzicht over de Maas. Zeker als het weer een beetje meezit is het hier goed vertoeven. Combineer het met een dagje shoppen in Maastricht.
Cing, Cörversplein 5 – NOON, Griend 6