Paasbeste tips uit Wyck

Hoe breng jij je Paasdagen het liefste door: Met een uitgebreid Paasontbijt? Een brunch thuis of in de stad? Of trek je er liever op uit?  In Wyck houden we alle opties open en zijn er genoeg hotspots te vinden waar het tijdens de paasdagen heerlijk vertoeven is of waar je de perfecte ingrediënten vindt voor een Paasfeest thuis.

Paasbrunch So Delicious
Gemakkelijk, geen gedoe en reuze gezellig. Pasen is een perfect moment voor een ontbijt of lunch buiten de deur. Op verschillende plekken in de stad kun je terecht voor een Paasbrunch. Zo ook bij So Delicious in Wyck. Zij serveren een brunch in diverse gangen, met o.a. prosecco met een amuse, asperge quiche, gepocheerd ei met avocado, spinazie, Hollandaise een Paas dessert en meer. Extra leuk: ze hebben voor Pasen ook een speciale kinderbrunch bedacht met pannenkoeken met fruit, een gekleurd ei en chocoladeverassing.
Je kunt de brunch gemakkelijk reserveren via de site van So Delicious. Kosten voor de Paasbrunch € 32.50 p.p., de kinderbrunch € 12.50 p.p.

Pasen at home
Kies je er liever voor om thuis te brunchen en de hele familie uit te nodigen: Warme broodjes, chocolade eitjes, verse sapjes en een mooi gedekte paastafel. Alle ingrediënten voor een ideale paasbrunch vind je in Wyck. Wat dacht je van een heerlijke Patisserie Royale grenachetaart of vlaai, de mooie Fabergé eieren van Simon Lévelt en overheerlijke chocolade eitjes van Friandises Chocolatier. Nog op zoek naar mooi servies en leuke accessoires voor een gezellige (paas)tafel?  kijk dan zeker ook even bij Villa Trèpetie.

Paasshoppen op zijn best
Heb je op Tweede Paasdag alweer genoeg van het tafelen en eieren zoeken, dan is het goed om te weten dat de meeste winkels in de binnenstad en in Wyck op maandag 18 april geopend zijn tussen 12.00 – 17.00. Kom dus lekker voorjaarsshoppen, ijsjes eten of een terrasje pikken!