TIJDENS DE BUIEN DOOR(BRENGEN) IN WYCK


Iedereen moet weer wennen aan het nieuwe jaargetijde. Niets is vervelender dan kletsnat worden tijdens een dagje vertoeven in Maastricht, maar dat is in Wyck niet nodig. Onderstaande adresjes geven jou de perfecte gelegenheid om droog te zitten en even lekker op te warmen. Een goede kop koffie of thee en een lekker stuk vlaai, of zoals we het hier noemen ‘vlaoi’. In de herfstmaanden moet er tenslotte een heuse winterlaag worden gecreëerd, zodat we weer tegen de kou kunnen. Een prima excuus om dat ene goed uitziende stuk vlaoi bij je koffie te eten dus! 

Een homemade brownie bij Café Zondag
Een toffe locatie, gelegen in de Wycker Brugstraat. Café Zondag is een perfecte schuil locatie, het ligt zowel dichtbij het station als bij het centrum. Vanuit de ramen in Café Zondag kun je trouwens heerlijk mensen kijken, terwijl je geniet van een homemade brownie. Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Wycker Brugstraat 42 in Maastricht.

Pancakes bij Van Wijck
Ook gelegen in de Wycker Brugstraat is koffiebar ‘Van Wyck’, een hotspot die je niet mag missen. Naast het geweldige interieur kun je er ook nog eens heerlijk eten, alles is zelfgemaakt! Van pancakes, hotdogs en salades tot aan eggs benedict, cheesecake en nog veel meer. Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur. Wycker Brugstraat 28 in Maastricht.

Goede koffie bij Coffeelovers
Warm je handen op met een goede kop koffie, cappuccino of latte macchiato en laat je verrassen door de latte art kunsten van de barista bij Coffeelovers op Plein 1992 in Wyck. Wat de koffie zo lekker maakt? De koffiebonen van Blanche dael, een Maastrichtse koffiebranderij uit 1878. Voor de harde werkers onder ons, is Coffeelovers op Plein 1992 een prima plek om te werken. Flexibel werken met een heerlijke koffie. Maandag t/m vrijdag geopend vanaf 08:00 uur, op zaterdag en zondag vanaf 09:00 uur. Ruiterij 2, Maastricht

Een verse gemberthee bij ’T Wycker Cabinet

Iets meer authentieke Bourgondische sfeer in trendy setting? Dan zit je goed bij ’T Wycker Cabinet. Geniet van de topkwaliteit en dagverse producten in een huiselijke sfeer. De menukaart is een feestje; noten vijgenbrood, bagels, antipasti, salades en meer. Ook de drankenkaart mag er wezen! Wat dacht je van een vers sapje of een latte macchiato caramel? Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.Wycker Brugstraat 29B in Maastricht.