De dag van de liefde

Maandag 14 februari is het zover. De dag van de liefde. De dag waarop we onze geliefde extra aandacht geven of die ene geheime liefde eindelijk de liefde verklaren. Nog op zoek naar een kleinigheidje om je geheime of grote liefde te verrassen? Wij hebben een aantal van onze favorieten voor je op een rij gezet.

IJzersterk stel bij ‘De Verwondering’
Meet Mr & Mrs Tin. Samen vormen ze een ijzersterk stel. Hij kan haar met een sleuteltje opwinden. De robotjes zijn in België ontworpen, genummerd en gelimiteerd in oplage gefabriceerd. Dit unieke, symbolische en super leuke cadeau om je liefde te laten lachen vind je bij De Verwondering.

Setprijs voor Valentijnsdag € 55,- (i.p.v. € 60), De Verwondering, Hoogbrugstraat 21
De VerwonderinGDiner à deux bij Bouchon d’Enface
Romantisch tafelen in Franse Bistro stijl: verras je date op 14 februari met een diner voor twee in stijl bij  Bouchon d’Enface. Op die dag wordt hier alleen een speciale Valentijnsmenu geserveerd. Reserveren is wel zo handig om zeker te zijn van een fijne plek.
Bouchon d’Enface, Wycker Brugstraat 54
Bouchon d'Enface


Stenders Cosmetics cadeautjes voor € 14
Jezelf of je liefde verwennen met iets lekkers voor in bad of erna; nog altijd een Valentijns favoriet, niet? Bij Stenders Cosmetics kun je je hart ophalen met heel veel leuke, lekkere en last-minute Valentijnscadeautjes, want op 14 februari zijn die speciaal geprijsd voor € 14, -
Stenders Cosmetics, Wycker Brugstraat 58
Stenders CosmeticsValentine ‘O Clock’
Nooit te laat voor een date of liever fashionably late? Met deze ‘Sparkling Heart’ editie van de O’Clock ben je sowieso ‘right on time (for Valentine)’. Het horloge heeft een uurwerk met een hartje van Swarovksi steentjes en is verkrijgbaar in de kleuren wit, roze en rood. Het bandje kun je er zelf bij kiezen in een kleur naar keuze. Kijk voor alle opties en mix & match zelf bij Mrs O & More.
O Clock bij Mrs O & More, normaal: €39,50, nu voor €29,50 (Geldig t/m Valentijnsdag en alleen in de winkel, niet online), Stationsstraat 54
Mrs O & More

Sweet like cake & chocolate
Zoet dat het altijd goed! Valentijnsdag beginnen met een speciaal ontbijt of iets lekker voor thuis? Houd de social media kanalen van de ontbijt spots in Wyck zoals So Delicious, Van Wijck en Wycker Cabinet goed in de gaten voor hun speciale Valentijns acties.
So Delicious
Van Wijck
Wycker Cabinet