Goedkope restaurants in Maastricht

Voor wie graag op de kleintjes let, heeft Maastricht genoeg te bieden hoor. Goedkope restaurantjes hebben we ook. Lekker eten in Wyck Maastricht hoeft dus niet te duur te zijn, als het maar lekker is. Trek gekregen, maar geen zin om veel geld uit te geven? Uit eten hoeft ook in Maastricht niet duur te zijn. De stad staat bekend om haar grote culinaire aanbod en heeft genoeg goedkope restaurantjes. Niet duur, maar wel heel lekker. Met name in het stadsdeel Wyck zijn er genoeg leuke (lees: lekkere) goedkope hotspots te vinden, wij vertellen je waar!

Lunch

Van al dat shoppen in Wyck krijg je honger. Bij de volgende lunchbarretjes kun je terecht voor een lekkere en goedkope lunch. Op de kaart bij Johnny Wrap staan de meest verrassende wraps en salades.
Het is niet alleen een lekkere en goedkope lunch, maar ook nog gezond zodat je er daarna weer tegenaan kunt. Ga je voor de Las Vega, Mariah Curry, Scampions League of de Kip Kardashian? Ja zo heten ze echt!
Meer zin in een bruine boterham of een panini? Stop dan tijdens de lunch bij Cafe Zondag.  Bij Cafe Zondag is het heerlijk vertoeven, want je kijkt uit op de drukke Wycker Brugstraat.

Diner

Op iedere hoek van de straat vind je wel een restaurantje in Wyck. Bij de volgende hotspots kun je voor een goedkope prijs heel lekker uit eten.
Zin in Thais eten? Vanaf de brug ben je zo bij Tasty Thai. Een casual restaurantje waar je traditionele Thaise gerechten kunt eten, alsof je in Thailand bent.
Iets verderop, tegenover Station Maastricht, ligt Dadawan. De meeste van jullie zullen dit Koreaanse restaurant waarschijnlijk al kennen. De meerderheid van hun gerechten worden geserveerd in een grote kom. Geniet van een Poké Wan, Stone Bowl of een van de lekkere sushi rolls. Tip: vergeet niet de Gin & Tonic kaart te bekijken.

Onze suggessties

Servaas Cafe

Altijd bijzonder aan de Maas. Een eetcafe met een geheel eigen sfeer!

Meer info

Dadawan

De keuken van DADAWAN staat voor het beste van de Oosterse en Westerse keuken met een eigenzinnige presentatie en een onweerlegbare smaaksensatie. 

Meer info

Johhny Wrap

Verrassende wraps!

Meer info

La Mosa

Burgerlijk

Burgers in vele varianten!

Meer info

Quattromori

Verse pizza’s & pasta’s.

Meer info