Festivals in Maastricht 2021

Bierfestival
Hét walhalla voor alle bierliefhebbers onder ons. Biervereniging PINT presenteert in samenwerking met Brand Bierbrouwerij bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2019. Een evenement waar meer dan vijftig brouwerijen hun speciaalbieren presenteren. Naast dat je talloze bieren kunt proeven, zijn er diverse eetstandjes te vinden. Ook worden op beide dagen masterclasses en diverse bierroutes georganiseerd. Ervaar het zelf tijdens het weekend van 21 & 22 juni. Proost!

Datum: 21-22 juni 2019
Entree: € 5,- (inclusief statiegeld proefglas € 3,-)
Locatie: bij D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterspark

WYCK – FASHIONCLASH
Het internationale mode-event FASHIONCLASH bestaat dit jaar tien jaar. En dat wordt gevierd in de stad en met de stad. Het thema van dit jaar luidt: Fashion My Religion. Je kunt als bezoeker je eigen route en programma volgen. Ook als je geen fashionista bent is er dit jaar genoeg te beleven. Onder andere voor theaterliefhebbers is het goed vertoeven in de binnenstad tijdens FASHIONCLASH.

Datum: 1 t/m 3 november 2019
Entree: gratis
Locatie: gehele binnenstad

WYCK - Vintage Fashion Market
Tijdens het FASHIONCLASH weekend staat Maastricht in het teken van fashion. Ook in Wyck. Want daar vindt op zondag 8 september de Vintage Fashion Market plaats. Op deze zondag kun je heerlijk op straat shoppen, slenteren en de tofste vintage vondsten scoren. Zelf kleding verkopen tijdens de Wyck Vintage Fashion Market? Klik dan hier!

Datum: 8 september 2019
Entree: gratis
Locatie: Wyck

WYCK - Maastricht aan tafel
Van 29 juli t/m 12 augustus kun je genieten voor het goede doel. Tijdens Maastricht aan Tafel serveren diverse restaurants – waaronder Les Marolles, Bouchon d’en Face en De Mangerie – een 3-gangenmenu voor €29,50. En dat allemaal voor het goede doel. De deelnemende restaurants zijn te herkennen aan de Maastricht aan Tafel raamsticker.  

Datum: 10 t/m 24 februari 2019
3-gangenmenu: €29,50
Locatie: Maastricht

WYCK - Holi Fusion
Deze zomer keert Holi Fusion voor de derde keer terug naar Maastricht. De place to be als je van kleur houdt. Op zondag 9 september wordt De Griend omgetoverd tot het grootste kleurenfestival ter wereld, met Indiaanse dansers, muziek, eten en vooral heel veel kleur. Een dag lang één groot feest.

Datum: 9 september 2019
Entree: Available soon!
Locatie: De Griend